Thursday, 3 January 2013

Home »Ekstrak Boswellia dan Advance Joint Health Tablet

Ekstrak Boswellia dan Advance Joint Health Tablet

Ekstrak Boswellia dan Advance Joint Health TabletSalam sayang dear readers....=)

This entry mummysayf nak share about Boswellia. What is Boswellia?
Boswellia adalah sejenis herba yang banyak digunakan dalam perubatan ayurveda (traditional medicine of India). Ekstrak boswellia adalah daripada gum resin pokok boswellia. Nama saintifiknya ialah Boswellia Sarrata. Ekstrak Boswellia ini kaya dengan boswellic asid yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. Dalam perubatan ayurveda, Boswellia digunakan untuk merawat penyakit athritis, asthma, batuk dan juga sengugut. So mana nak cari pokok Boswellia nie? =)

Boswellia Serrata
Tak payah risau tak perlu pening. Senang je... Shaklee Advance Joint Health Tablet pun mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda. Ianya adalah kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan untuk:
  • menyokong pergerakan
  • kelenturan sendi
  • fungsi sendi yang sihat

So sayang-sayang mummysayf sekalian, hadiahkan Shaklee Advance Joint Health Tablet untuk diri anda, ibu anda dan ayah anda juga...datuk dan nenek jangan lupa k!! Sebab Jan 2013 ini anda akan dapat Shaklee Joint Health Tablet pada harga promosi!!! =)- Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. -
 
hubungi saya untuk sebarang pertanyaan lynn azlinawati 012-2518372
 

No comments:

Post a Comment