Thursday, 16 May 2013

Home »Rahsia Kecantikan Bersama Shaklee

Rahsia Kecantikan Bersama Shaklee

Rahsia Kecantikan Bersama Shaklee


assalamualaikum...jom2 nak cerita sikit kebaikan dan kelebihan cadangan produk untuk penjagaan kulit Energizing Soy Protein(Esp), Vita-E dan B-Complex...
orang kata tak kenal maka tak cinta... 
ececeh...bermadah pulak hihihi


Energizing Soy Protein(ESP) - satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
Kenapa ESP ni menjadi hot item selain untuk mendapatkan kulit yang muda remaja dan awet muda ia juga sesuai untuk mereka yang inginkan berat yang ideal kerana ia juga membekalkan tenaga segera dan satu hidangan ESP bersamaan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu.Ia juga rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Vita-E - sebut jer Vita-E(vitamin E) tentu anda tahu kebaikannya kan sebab dikalangan wanita ia bukan lagi satu produk yang asing..ia menjadi pilihan untuk wanita yang idamkan kulit yang awet muda..Namun apa beza nya Vita-E Shaklee ini dengan yang lain..semestinya ada perbezaan..selain anti-penuaan dan anti-Oksidan yang kuat, membaiki parut.
Vita-E Shaklee ini dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama,delta).Pendek kata ianya adalah vitamin E yang paling lengkap dipasaran.

B-Complex - tertanya-tanya apa pulak fungsi B-Complex dalam cadangan produk penjagaan kulit ni? biasa dengar ibu-ibu mengandung jer yang ambil B-Complex ni kan... tapi tahukah anda selain baik untuk mata,detoksifikasi, memperbaiki masalah kulit kepala seperti rambut gugur,kelemumur dan beruban.
Pengambilan B-Complex membantu menukar makanan kepada tenga yang mana ia memperbaiki penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan dan kelesuaan.
Ia juga membantu melawan tekanan yang mana ia memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan dan kemurungan.Pendek kata dalaman yang sehat menampilkan luaran yang sehat jugak la kan...

Gabungan ketiga-tiga produk ini tentulah yang terbaik dan yang penting selamat kerana ia berasaskan bahan semulajadi...
Harga?? Untuk anda yang kami sayangi...tentulah kami beri yang terbaik..
Kalau anda sanggup melabur dengan produk yang anda sendiri tak tahu hujung pangkal bahan yang digunakan bukankah lebih baik melabur untuk produk menggunakan bahan semulajadi yang diyakini ramai dan selamat ni.
Produk ini bukan sekadar menjaga kecantikan kulit malah kesihatan juga..
Nak cantik dan sehat..??


Sila Lawati Page saya cahayaqasehaidil

Jom Klik SINI untuk Info lebih Menarik

No comments:

Post a Comment