Friday, 25 January 2013

Home »,,»NutriWhite Penjagaan Wajah Sempurna Daripada Alam Semulajadi....

NutriWhite Penjagaan Wajah Sempurna Daripada Alam Semulajadi....

NutriWhite Penjagaan Wajah Sempurna Daripada Alam Semulajadi.....Melihatkan lambakan produk Penjagaan Wajah dipasaran, terdetik untuk saya kongsikan Produk Penjagaan Wajah dari Shaklee yang berasaskan bahan semulajadi. Penemuan terbaik dalam inovasi penjagaan kulit, NutriWhite sangat tulen, berkesan dan terbukti.
NutriWhite Bekerja dengan 5 Cara :

 1. Menghalang - kerosakan matahari dan alam sekitar dengan aktif ia berfungsi melindungi kulit anda dari merosakkan, gelap kesan sinar cahaya matahari dan UV.
 2. Berkurangan - mengurangkan rupa pigmen gelap dalam kulit, kulit kusam. Anda pasti akan menyukai keputusannya yang mana kulit akan lebih cerah, bercahaya, tona lebih sekata dan dengan penggunaan berterusan kulit bebas tanpa cela.
 3. Menyekat - menyekat rupa pigmen gelap dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan ke lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam.
 4. Mencerah -naungan dari melanin yang sedia ada, yang membuat wajah lebih cerah dan tona lebih sekata.
 5. Memperbaharui - ia dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada blotchiness, membuat kulit lebih cerah dan kulit lebih bercahaya.

NutriWhite Nyata Berbeza
 • Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit dari Jepun dan Amerika Syarikat.
 • 3 tahun pembangunan produk.
 • Pemilihan bahan aktif dan mentah.Diperolehi di 16 buah Negara.
 • Ujian menyeluruh.
 • Unik, pengwujudan eksklusif pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan.
 • Ramuan gabungan yang optimum.
 • Selamat dan berkesan.
 • Vitamin C derivatif (ascorbyl / glucoside) ramuan selamat dan terbukti yang digunakan dalam formula oleh Shaklee untuk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko sekunder.
 • Patent-pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk menjadikan wajah lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya.


Semoga Perkongsian ini bermanfaat.Sila klik SINI untuk info lebih menarik.

sumber dan rujukan;buku panduan nutrisi shaklee..

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administrations.These product are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hubungi saya untuk pertanyaan lynn azlinawati 012-2518372


No comments:

Post a Comment